10-те мобилни приложения, които всеки шопинг маниак трябва да има! 07.10 | 16:22

Естествено, има и още, но това са може би най-нужните

От Лазар Тодоров

Почти всеки в днешно време разполага със смартфон.

Ето защо е хубаво да знаем кои приложения за "умните" телефони са най-практични и общо взето е хубаво да ги имаме на телефона си. Вижте класацията, която ви предлага сайтът Buzzle.com.

1. Groupon
Това е един от най-популярните сайтове за пазаруване в интернет. Предлага огромни намаления (от 60% до 90%) в най-различни сфери. Стоките се "ъпдейтват" в реално време, така че имате шанса в движение да изберете най-добрата оферта.
2. Living Social
Това приложение отново предлага огромни намаления на продукти. Интересна е практиката, ако успееш да убедиш трима твои приятели да изберат един и същ продукт, ти го вземаш безплатно.

3. Ebay
Всеки, който използва Ebay, ще намери това приложение за изключително полезно и практично. То предлага същото, което и сайтът. Така потребителите могат да купуват, да продават, да сравняват цени.

4. Amazon Mobile
Мобилното приложение предлага всичко, което можем да намерим и в сайта. Отново можем да купуваме, продаваме, сравняваме цени и така нататък. И всичко това в движение.
5. Newegg Mobile
Пазаруване онлайн. Купуване, продаване сравняване на цени.
6. Shop Savy
Сайтът, в който може да намерите възможно най-евтините оферти и продукти. Имате опцията дори да сравнявате цените с други сайтове.
7. Red Laser
Приложение за разчитане на баркод и QR. Дава подробна информация за търсения от нас продукт, както и наличността му във всякакви сайтове.
8. PriceGrabber
Това приложение ти помага да направиш най-добрия избор, като внимателно преглежда и оценява детайлите от всеки един продукт, който сме избрали.
9. The Coupons App
Сайтът предлага намаления в реално време. Тоест веднага, когато излезе такова, приложението те информира.
10. OLX
Tова може би е едно от най-добрите места, ако искаш да направиш добра сделка. Сайтът предлага също така използвани продукти на невероятно добри цени.

Водещи

Най-четени