Acer представи продуктовата си гама, съвместима с Windows 8 26.10 | 19:20

Компанията се надява да се намеси сериозно на пазара за таблети

От Ивайло Коралски

Acer България демонстрира своето портфолио от продукти с Windows 8, които трябва да се предлагат на родния пазар от началото на ноември.

Компанията представи устройства от различни функционални и ценови категории, чиято цел е да удовлетворят нуждите и на най-претенциозните потребители.

Флагманът на Acer е ултрабукът Aspire S7-391 – според гиганта това е най-добрият компютър, който някога е произвеждал.

Машината предоставя иновативна система за охлаждане, подсветка на клавиатурата, капацитивен Full HD екран с Gorilla Glass 2 защита.

Българският клон на компанията показа и два модела таблетни устройства, чрез които се надява да се намеси успешно в борбата за пазарен дял при таблетите.

Става въпрос за Acer ICONIA W700 – таблет от висок клас, предлагащ стилна док станция, сребърен корпус, в съчетание с убийствен 11.6 Full HD сензорен екран предоставящ добре дефинирани и ярки изображения.

ICONIA W700 е оборудван с най-новите процесори на Intel и предлага продуктивност, характерна за преносим компютър и има продължителен живот на батерията до 8 часа. Освен това, ICONIA W700 има Instant On и Always Connect технологии, с които ще бъдете онлайн за нула време.

Acer ICONIA W510 ще бъде бюджетният таблет на компанията, който ще бъде технически олекотен вариант на ICONIA W700, но ще съдържа повечето отличителни характеристики на побратима си от по-висок клас.

Продажбата и на трите продукта на родна територия ще стартира в началото на ноември.

Водещи

Най-четени