Adobe представи най-новата версия на Acrobat 05.10 | 15:09

Компанията описа всички новости, които могат да очакват потребителите

От Ивайло Коралски

Adobe обяви най-новата версия Acrobat XI – най-популярният плейър за разглеждане на PDF файлове и електронни документи в световен мащаб.

Новият Acrobat XI ще предложи на потребителите достъпен начин да бъдат по-ефективни при работата си с PDF документи и да използват максималната им сигурност, съвместимост и интеграция.

Част от новостите са пълната поддръжка на Microsoft Windows 7 и 8, директен достъп до функционалността на Acrobat от лентата с менюта на Microsoft Office, интеграцията с SharePoint и Office 365 за Windows и Mac OS. Продуктът предоставя възможност за директно конвертиране на документи и уеб страници в PDF.

Управлението на софтуера ще бъде адски улеснено, а ъпдейта на детска игра с помощта на най-новите средства на Microsoft SCCM/SCUP, GPO и Apple Remote Desktop.

От Adobe са се погрижили и за сигурността на програмата – включени са многобройни защити, използване на най-съвременни средства за сигурност срещу всякакви заплахи, включително и sandboxing.

Потребителите ще могат да редактират PDF документи, да конвертират PDF файлове от и във всякакви офис формати, да създават електронни формуляри и PDF портфолио.

Не на последно място Acrobat XI ще предлага и възможност за електронно подписване на документи.

Водещи