Amazon дава платени Android приложения на стойност 50 долара абсолютно безплатно 27.06 | 13:11

Предложението е валидно до 1 юли

От Ивайло Коралски

Amazon стартира поредната си, особено примамлива оферта, която се състои в безплатното софтуерно Android съдържание на стойност 50 щатски долара.

Безплатните предложения обхващат приложения за подобряване състоянието на OS-а, защитни такива, както и игри. Независимо че цената на част от предложения изначално не е висока, се предлагат и такива като AVG AntiVirus, чиято официална цена е 12 долара. В момента можете да си свалите популярното антивирусно приложение напълно безплатно.

Трябва да споменем и Mirroring360 Airplay Receiver приложението, което позволява на потребителите да прехвърлят iPhone екрана на тяхното Android базирано устройство. Нормалната цена на споменатата програма е 7 долара (в момента е 0 долара). 

Подобно намаление (от 7 към 0 долара) е валидно и за научно фантастичната игра Exiles.

Подобни инициативи от страна на Amazon са регулярен начин компанията да прилъгва Android потребителите да притежават версии на различни приложения, свалени през Amazon Store-a. За да свалите споменатите приложения, ще трябва да свалите и официалното приложение на Amazon Store-а.

Примамливата оферта на Amazon вече е онлайн и ще продължи до 1 юли. С други думи имате по-малко от седмица да си свалите приложенията, които поред вас могат да ви бъдат полезни.

Линк, тук.

Водещи

Най-четени