HTC ни готви телефон с две камери? 05.02 | 16:55

Ако съдим по поредната снимка, завъртяла мелницата за слухове

От Георги Георгиев

В Тwitter бе публикувана любопитна снимка, за която се предполага, че е на един от най-сериозните му бъдещи конкуренти – наследникът на HTC One, носещ кодовото название HTC M8. Източник на изображението е руското интернет издание HTCFamily.ru.

От фотоса виждаме заден капак, който по дизайн много наподобява този на сегашният флагман на HTC с основната разлика, че тук е добавена втора задна камера и двойна светкавица.

Двойните сензори биха могли да означават много неща, в това число и камера, която предоставя винаги изображения във фокус по подобие на камерата Lytro, коментират от "Maшабъл". Изображението потвърждава публикувана през януари информация на Bloomberg, според която бъдещият върхов телефон ще разполага с двойна задна камера.

1183940

Освен енигматичната снимка от HTCFamily.ru пуснаха и схематично изображение на предната страна на смартфона, от което става ясно, че бъдещият телефон от висок клас вероятно няма да разполага с никакви физически копчета.

Част от наблюдателите очакват HTC да представят новия си флагман в дните около Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC), който ще се проведе между 24 и 27 февруари. Аргументът им е, че актуалният в момента HTC One бе представен седмица преди миналогодишното издание на форума. От Bloomberg обаче вярват, че наследникът на HTC One ще се появи през март.

Водещи

Най-четени