Intel представи третото поколение процесори на българския пазар 20.06 | 08:35

Това е следващата вълна от Ultrabook™ системи

От Кремена Бедерева

Intel Corporation представи във вторник (19 юни) третото поколение Intel® Core™ на българския пазар. Новите продукти са вече на разположение, предлагани от Acer, Asus, Jar Computers, Laptop.bg, Lenovo, Most Computers, Multirama, PCstore.bg, Sony и Toshiba.

Година след тяхното въвеждане на пазара, Intel също представи официално следващата вълна от Ultrabook™ системи. Като направи смело изявление за важността на сензорните технологиии, компанията обяви също, че Intel е подписала споразумения с няколко водещи производители на сензорни панели, за да осигури подходящи възможности, за да посрещне очакваното търсене на изживявания с ултрабуци със сензорни възможности през следващите няколко години.

Intel също подчерта усилията на компанията да предостави фокусирани върху потребителите изживявания с редица мобилни устройства от Ultrabook до смартфони и таблети, като посочи засилването и при трите.

Повече от 35 нови ултра-елегантни, ултра-бързи Ultrabook системи са или ще бъдат на разположение сега за покупки в рамките на 30 дни, с повече от 110 дизайна очаквани следващата година. С мощта на  3-тото поколение Intel® Core™ процесори  и направени с най-усъвършенстваните в света 22nm 3-D tri-gate транзистори, тези нови Ultrabook устройства са по-отзивчиви и предлагат усъвършенствана сигурност при избрани стилни дизайни за крайни и бизнес потребители.

Водещи

Най-четени