Lego MacBook! 27.03 | 21:33

Скоро и върху вашия лаптоп

От Ивайло Коралски

Ако винаги ви е било мечта да променяте задната част на дисплея на вашия MacBook и сте фенове на Lego, то настоящата новина е повече от положителна.

Kickstarter проект в момента се опитва спечели финансиране за производството на допълнение за лаптопа на Apple, коeто може да бъде декориранo с различни конструктори, включително и Lego.

Името на продукта е Brik Case, а въпросният се прикрепя върху капака на моделите на MacBooks и MacBook Pro, произведени след 2013 година.

Нещо повече, Brik Case не само предпазва по-добре задната част на дисплея на мобилния компютър, но и може да послужи като забава за детето ви.

Освен Lego ще се поддържат тухлички от Mega Bloks, PixelBlocks, KRE-O, и K'NEX Bricks. Цената на продукта ще бъде 35 щатски долара

Финансирането, което търсят създателите на Brik Case се равнява на 30 хиляди долара. Дизайнът на практика е финализиран и ако успеят да съберат сумата, младите творци обещават, че първите подкрепили финансово проекта им ще могат да получат своите "кейсове" през август.

Ако искате и вие да подкрепите Kickstarter инициативата, то можете да го сторите тук.

Водещи

Най-четени