Samsung Galaxy S6 и S6 Galaxy edge завладяха модната индустрия (СНИМКИ) 09.04 | 21:01

Участваха в модни събития в Париж, Сеул, Дубай и Москва

От Ивайло Коралски

След глобалното представяне на Galaxy S6 и Galaxy S6 edge на Световния мобилен конгрес (WMC) в Барселона, Samsung проведе и няколко модни събития в Париж, Сеул, Дубай и Москва, за да представи новите Samsung Galaxy устройства – най-горещите аксесоари на сезона – пред водещи медии и лидери на мнение в сферата на модата и дизайна.

Моден оттенък имаше и на родното представяне на телефона.

Първото ексклузивно модно събитие се проведе по време на Седмица на модата в Париж, в хотел Four Seasons Hotel George V на 6 март 2015 г.

Количество модни експерти посрещнаха с ентусиазъм новите Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge като имаха възможност да снимат и лично да тестват устройствата.

1492808

 "Мисля, че начинът, по който видяхме да се съчетават музиката и модата – и изкуството и модата, разбира се – винаги е бил част от този свят. Днес обаче, в момента в който прожекторите се насочат към шоуто на подиума, всеки изважда телефона си, за да заснеме най-добрата снимка, която е подходяща за Instagram или за tweet.

Най-страхотното нещо в тези телефони е невероятната камера, както и истински красивия дизайн. Така че тези от нас, за които стила е важен и които са на телефона през цялото време, с новия S6 дори не се налага да го прибираш в чантата – дизайнът му е изключително красив", заяви Брад Горески, (стилист) един от водещите на събитието.

"Не става дума за истински моден аксесоар, тъй като е прекалено функционален, но все повече хора започват да се интересуват от естетическия вид на нещата и начина, по който ги усещат. Samsung Galaxy S6 е телефон, който изглежда наистина добре и ме кара да се чувствам добре" – Сузи Лау (блогър), стилист.

1492809

Второто ексклузивно модно събитие - "Galaxy S6 First Look” – се състоя на 24 март 2015 г. по време на Седмица на модата в Сеул, в Dongdaemun Design Plaza.

Финалното модно събитие на Samsung се състоя в Москва. Повече от 100 медии и  представители на модните среди бяха поканени в Гостиный двор – един от най-красивите архитектурни паметници в Москва, по време на Седмица на модата в Москва, на 25 март 2015 г.

Родната премиера на двата смартфона на Samsung ще се състои на 14 април.

Водещи

Най-четени