Samsung представи „интелигентния“ телевизор JU6000 30.09 | 18:19

Задължителни удобства, очаквани от модерния потребител

От Ивайло Коралски

Samsung ще стартира продажбите на новия си "смарт" телевизор JU6000. Последният е част от серия 6 смарт UHD телевизори на корейския гигант и ще се предлага в четири размера: 40”, 48”, 55” и 65”. 

Samsung JU6000 е 4К приемник, съответно ще предава четири пъти по-детайлна картина от тази на Full HD събратята му - с прецизни и естествени цветове. Със специалната технология PurColour цветовете стават по-ярки и по-близки до тези от реалния живот, а благодарение на подобрения контраст с функцията Contrast Enhancer плоските изображения би следвало да оживяват пред очите ни.

Устройството прилага разнообразни нива на увеличаване на контраста в различни области и обекти на екрана, създавайки усещане за въздействащ 3D ефект. Samsung JU6000 разполага и със специално разработена технология за подобряване на цветовете – Wide Color Enhancer (Plus), а функцията Samsung Micro Dimming Pro контролира сегментирано нивата на контраст, цвят и яркост на изображението.

Благодарение на функцията Multi-link екран на Samsung потребителите ще могат да гледат два канала едновременно, докато използват любимите си приложения, браузват в интернет или четат съдържание от друг източник.

Продажбите ще стартират от началото на октомври.

Водещи

Най-четени