Samsung с нов смартфон под Windows 15.05 | 15:06

Omnia M e достоен наследник на Omnia 7, но няма да предложи нищо революционно на потребителя

От Вероника Стойновска

Omnia M е новото предложение на Samsung в областта на смарфоните, работещи под Windows, информира Mobilechoiceuk.com.

Aко някой обаче очаква радикални промени спрямо оригинала Omnia M, е много вероятно да остане разочарован. Може би следващото поколение от телефони с Windows Phone на корейската компания ще се появи след дебюта на Windows 8 по-късно тази година. За момента обаче, всички фенове на серията ще трябва да се задоволят с ъпгрейд на оригиналния Omnia 7.

По-конкретно, това означава, че дебелият 1,5 мм. смарфон под Windows Phome 7,5 Mango ще разполага 4-инчов Super AMOLED дисплей, процесор на 1GHz и 4GB вградена памет. Той също има и 5-мегапикселова камера с автофокус и светкавица , предна VGA камера за видео разговори, а също така в оборудван и с Wi-Fi и HSDPA връзка.

Телефона пристига с набор от добавки на Samsung, включително и Samsung ChatON услуга за чатене, поддръжка на облачно-базираният Family Story център за споделяне, както и функцията Samsung AllShare, който ви позволява да гледате филми, слушате музика или да играете игри на съвместим телевизор.

Купувайки Omnia M потребителят ще получи и 25GB място за съхранение на данни в Windows Live SkyDrive – облачната услуга на Microsoft. Телефонът нa Samsung ще се появи първо в Европа, като все още няма данни за цената му.

Водещи

Най-четени