StarCraft II: Heart of the Swarm ще атакува родните магазини на 13 март 2013 21.11 | 09:16

Божествената стратегия на Blizzard се завръща

От Ивайло Коралски

StarCraft II: Heart of the Swarm - първото допълнение към култовата стратегия в реално време на Blizzard StarCraft II: Wings of Liberty ще бъде издадена на 12 март 2013 г., съобщиха от Blizzard Entertainment. 

Heart of the Swarm включва нова кампания, продължаваща епичната история на Сара Кериган, Кралицата на остриетата, в която тя събира останките от суорма на зергите и планира отмъщението си срещу коварния диктатор в Копрулу сектора Арктурус Менгск. Кампанията представя и няколко нови мултиплейър единици и елементи, които подобряват още повече получилата редица награди онлайн игра на StarCraft II.

От Blizzard предлагат и колекционерско издание на Heart of the Swarm, снабдено със солидно количество дигитални и физически бонус предмети, което ще се продава само в определени вериги магазини на родна територия.

Колекционерското издание на Heart of the Swarm съдържа пълната версия на играта и следните специални бонус предмети:

- Behind-the-Scenes DVD и Blu-ray: Потопете се в StarCraft вселената с коментарите на разработчиците, интервютата с актьорите, озвучили персонажите, както и със задълбочената историческа ретроспекция на StarCraft’s eSports, направена от ключови членове на StarCraft общността.

- Диск със саундтрака на играта: Подобрете музикалното преживяване на Heart of the Swarm с тази колекция от повече от десет музикални композиции от играта.

- Heart of the Swarm арт книга с твърди корици: Тази книга от 144 страници включва непоказани до момента изображения от допълнението, в това число ранни концептуални скици и много триизмерни преработки.

- Подложка за мишка Zerg Rush.

Ин-гейм предмети: 

- StarCraft II Torrasque: разбивайте противниците на Суорма с непобедимия Torrasque.

- StarCraft II Battle.net® портрети и емблеми.

- World of Warcraft® ин-гейм животинче.

- Diablo® III крила-остриета и герб.

В мултиплейъра на Heart of the Swarm дебютират и нови оръжия, сред които нови единици като Terran Hellbats, Zerg Swarm Hosts и Protoss Tempests, докато определени, вече съществуващи единици от Wings of Liberty ще бъдат подобрени с нови способности. Нови елементи ще усъвършенстват игровото преживяване, включително груповата и клановата система; намирането на партньор извън ранглистите; глобалната игра, която позволява на играчите да се сражават с другите в различни региони по света; допълнително проследяване на статистиките; подобрения в потребителския интерфейс; усъвършенствана физическа система за по-задълбочени битки; мултиплейър риплеи, които да гледате с приятели; левълинг система, която дава на играчите на Heart of the Swarm нови начини да печелят опции за персонализация за своите онлайн профили, както и много повече. 

Видео, сега:

Водещи

Най-четени