VIVACOM отново ще подкрепи Европейската нощ на музеите 14.05 | 11:55

За трета поредна година телекомът дава специални награди на най-активните участници

От Таньо Давчев

За трета поредна година VIVACOM е основен партньор на Европейската нощ на музеите, организирана от Френския културен институт в България. Събитието ще се проведе на 17 май в София от 18.00 ч. до 24.00 ч. и ще предложи безплатен достъп до над 40 музеи и галерии в града, една от които е VIVACOM Art Hall.

По традиция за най-активните участници в инициативата VIVACOM организира игра с награди. Всеки желаещ да се включи в нея, трябва да събере най-малко 15 печата от различни локации в специално създадена за Европейската нощ на музеите карта, която може да бъде изтеглена онлайн от сайта на мобилния оператор или да бъде получена на място в Телефонната палата.

В рамките на тазгодишното издание на Европейската нощ на музеите VIVACOM Art Hall участва с изложбата "Work” на младия американски фотограф Бен Ритър. Експозицията включва 40 фотографии на световни знаменитости, фотомодели, случайни герои от улиците на Ню Йорк и еротични звезди. Във VIVACOM Art Hall Бен Ритър излага още изящни, ефектни и забележителни рекламни визии, както и портрети на поп легендите Фърги, Дъфи, Бек, Джон Леджънд и Клое Севини.

Като партньор на Европейската нощ на музеите в София VIVACOM също така мобилизира доброволческия си клуб VIVACOM Cares, осигурявайки организационна подкрепа на културните локации, участващи в инициативата. Пълната програма и картата на Нощта в София можете да намерите тук.

VIVACOM подкрепя и провеждането на Европейската нощ на музеите в Пловдив.  Събитието ще обедини регионални музеи, пловдивски частни галерии, свободни артисти и занаятчии от първия Балкански панаир на занаятите. В пловдивските  галерии гостите ще могат да видят български произведения на изкуството и да поговорят с авторите. В програмата са включени концерти и демонстрации на живо. Картата на пловдивската нощ и пълната програма можете да намерите тук.

Водещи

Най-четени