VIVACOM присъединява и град Своге към оптичната си мрежа 27.06 | 11:28

Телекомът предлага интернет със скорост до 100 Mbps и цени от 7,40 лв. на месец

От iNews.bg

От 1 юли 2014 г. още един град става част от оптичната мрежа на VIVACOM в страната. Своге се присъединява към останалите осем населени места – София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Сливен, Казанлък и Шумен, където операторът инвестира и разширява покритието на оптичната си мрежа.

С присъединяването на Своге вече близо 800 хиляди домакинства имат достъп до оптичната инфраструктура на VIVACOM със свързаност до 2,5 Gbps.

В момента телекомът предлага на клиентите си оферта за самостоятелни интернет услуги със скорост до 100 Mbps на цени от 7,40 лв. на месец за първите един или три месеца от срока на договора.

Към домашния интернет потребителите получават безплатно Wi-Fi рутер, антивирусна програма, пощенска кутия с размер до 500 MB, Web Hosting пространство до 5 GB и 24/7 техническа поддръжка.

До края на месец август клиентите могат да се възползват и от пакетна услуга с телевизия и оптичен интернет на промоционална цена от 8,90 лв. на месец.

VIVACOM е телекомът с най-голям пазарен дял на интернет услуги в България. Оптичната мрежа на телекома се характеризира с това, че позволява на клиентите да получат реално заявените от тях скорости на пакета, тъй като техническото ѝ изпълнение осигурява оптични точки до всеки един вход.

Информация за покритието на мрежата може да се получи на телефон 123, както и на сайта на компанията.

Водещи

Най-четени