VIVACOM със страхотни ексклузивни предложения за Мондиал 2014 (ВИДЕО) 12.06 | 12:01

И още по-впечатляващи награди

От Таньо Давчев

"Екзекуторът на петлите" Емил Костадинов, VIVACOM и Sony анонсираха своите съвместни ексклузивни предложения по повод стартиращото днес Световно първенство по футбол в Бразилия. На всеки, който закупи от магазин на мобилния оператор смартфон Sony Xperia M2 с двугодишен договор за тарифа Net&Call, двете компании ще подарят реплика на оригиналната топка за Мондиал 2014.

Лоялните клиенти на телекома пък ще могат да се включат в специална томбола с 95 атрактивни награди от Sony, посветени на Мондиал 2014.

Право да участват в играта на VIVACOM имат притежателите на валидна VIVAClub карта, които до 13 юли 2014 г. закупят смартфон Xperia от магазин на мобилния оператор и регистрират своите данни в специално създаденото за целта приложение в интернет страницата на VIVAClub: http://www.vivacom.bg/bg/vivaclub.

Печелившите ще бъдат изтеглени чрез жребий на 21 юли 2014 г. 15 късметлии ще спечелят лимитираното издание на Sony SmartWatch 2 за Световното първенство по футбол в Бразилия. С негова помощ победителите ще могат да преглеждат бързо и удобно, директно от китката на ръката си, всички SMS-и и известия от социалните мрежи, както и да управляват телефонните си разговори.

Допълнителни награди от играта ще спечелят още 80 късметлии, които ще се сдобият с модерни неопренови чанти в цветовете на Мондиал 2014.

За всички свои клиенти VIVACOM предлага и специална оферта, която ще е валидна през цялото време на провеждане на Световното първенство по футбол в Бразилия. Всеки, който закупи елегантния и мощен смартфон Sony Xperia M2 от магазин на мобилния оператор и сключи 24-месечен договор за тарифа Net&Call, ще получи реплика на официалната топка на шампионата.

С мобилното устройство спортните фенове ще могат да следят навсякъде и по всяко време срещите от Мондиал 2014 на 4,8-инчовия qHD дисплей с интегрирани най-добрите технологии от телевизорите на Sony.

Водещи

Най-четени