Webit.Festival - за да можем днес да бъдем там, където конкурентите ни ще бъдат утре 30.03 | 11:25

Ела на 25ти и 26ти април в София Тех Парк, за да се адаптираш към бъдещето

От iNews.bg

През следващите няколко години светът ще претърпи грандиозни промени, задвижени от бързото развитие на новите технологии. Само подготвените хора ще могат да бъдат успешни в този нов, комплексен и все по-дигитален свят.

Изграждането на такива хора е и голямата мисия на Webit.Festival - най-мащабният форум за дигитална икономика и технологии в Европа. До началото на събитието остава по-малко от месец, а билетите за него вече са пред изчерпване.

И тази година Webit ще събере в София Тех Парк повече от 300 лектори на световно ниво. В рамките на два дни (25 и 26 април), те ще споделят безценен опит от най-големите компании в дигиталната индустрия и ще обяснят пред над 5000 посетители от 90 държави ключовите фактори, които ще формират бъдещето ни.

Въпреки подчертаната си бизнес насоченост, Webit.Festival е събитие, в което всеки може да се припознае. По време на 12-те паралелни конференции на фестивала ще бъдат обсъждани теми, свързани с маркетинг, иновации, транспорт, здравеопазване, технологии за развитие на градска среда, сигурност и поверителност на личната информация, големи бази данни и дигитална трансформация на бизнеса и обществото.

"Ние създаваме интензитет от възможности за България! Привличаме в София най-иновативните компании в света, политици, инвеститори, предприемачи и научни общности и ги мотивираме да работят заедно за по-добър живот на хората чрез развитие на предприемачеството, трансфера на технологии и иновациите в България и света”, казва изпълнителният председател на Webit.Foundation Пламен Русев.

По думите му, Webit.Festival е брилянтен начин да стимулираме мисленето и фантазията си, за да можем днес да бъдем там, където конкурентите ни ще бъдат утре. 

Събитието поставя България на картата на иновациите и дигиталните технологии и носи на страната уникална стойност заради стотиците гост лектори. То играе ролята както на компас, така и на барометър, като ни дава картина за ситуацията у нас и я сравнява с всичко останало по света, като по този начин задава посоката ни за развитие през следващите години.

Миналата година световното бизнес издание Forbes описа София като "Дигитална столица на новите пазари” и по този начин затвърди прозвището, което Webit даде на града.

Фестивалът е и остава отворена врата към света на високите технологии, възможност за контакт с хора с идеи и шанс за тези, които имат какво да покажат.

Елате на Webit.Festival и се адаптирайте възможно най-добре към промените на бъдещето. Билети за събитието можете да намерите тук.

 

 

Водещи

Най-четени