Xbox One Х вече е на пазара 07.11 | 15:36

Конзолата разполага с вграден Blu-ray плейър с поддръжка за 4K HDR гейминг

От iNews.bg

Мicrosoft за първи път разкриха детайли за новата си конзола през лятото на 2016г. с кратко демо и потвърждавайки кодовото име Project Scorpio. Само преди няколко месеца разбрахме, че финалното име на устройството е Xbox  . Дългото чакане за милионите фенове на компанията приключи, тъй като най-накрая стартираха официалните продажби на устройството в световен мащаб, предаде ТеchRadar.

Oфициалната цена на конзолата е $499, но търговските вериги като Amazon предлагат различни промоционални пакети. Офертите включват безплатни версии Тhe Evil Within 2 и други популярни игри сред геймърите. Устройството също така е оптимизирано картината да изглежда максимално добре при Full HD резолюция, Това е доста полезна функция предимно за онези потребители, които имат по-стари устройства.

Все пак най-добре е да имате телевизор с 4K резолюция, ако искате да се потопите по най-реалистичен начин в геймплея на любимите си игри. Xbox One X също така предлага и сериозни подобрения по отношение на аудио качеството. Конзолата разполага с вграден Blu-ray плейър с поддръжка за 4K HDR гейминг и е оборудвана с хард диск, който има капацитет от 1ТВ и определено е най-добрата конзола на Microsoft досега.

Водещи

Най-четени