iPhone 6 – огромен и тънък? 13.01 | 19:01

Ако вярваме на снимка, за която се твърди, че е на рамката на бъдещия смарфон

От Георги Георгиев

Изглежда че най-сетне Apple ще излязат на равна нога със Samsung и техните смартфони с големи екрани от серията Galaxy. Гигантът от Купертино работи върху фаблетен вариант на бъдещия iPhone 6, който ще с голямоформатен екран.

Това можем да твърдим, ако вярваме на замъглената снимка, за която китайците от C Technology ни уведомяват, че е на бъдещия iPhone 6 на Apple.

Циркулиращият в мрежата фотос е бил публикуван в 9to5Mac. На него се вижда рамка, която е значително по-голяма и по-тънка от тялото на настоящия 5S.

От "Бизнес инсайдър" ни съветват да не приемаме изображението 100% на доверие. От MacRumors дори твърдят, че всъщност става въпрос за фалшификат – на снимката се виждала тенекия, която можела да е на всичко.

Но имайки предвид факта, че до момента твърденията на китайския C Technology понякога са се оказвали верни, то поне си струва да разгледаме любопитната снимка.

За момента се знае, и то от сериозни източници като Wall Street Journal, че Apple работят върху варианти на телефона си с голям екран. Екраните на част от прототипите достигат до размери от фаблетните 6 инча.

За сравнение сегашният iPhone 5s е с размер на екрана от едва 4 инча.

1159351

Водещи