Бъдещето на порното е тук и можете да си го свалите 13.07 | 21:39

Виртуалната реалност чертае светло бъдеще на секс индустрията

От Ивайло Коралски

Секс куклите вече имат интелект (тоест, вече можем да си комуникираме с тях), а виртуални роботи могат да правят всякакви "мръсотии" с потребителите. Е, вече съвсем официално можем да преживеем порно сцена посредством шлемовете за виртуална реалност. Нещо повече – от перспективата на порно звезда.

По същество, Naughty America разпространи първата секс сцена, която може да се стриймва от споменатите VR шлемове. Например Oculus Rift на Facebook и Samsung Gear VR. Технологията позволява на потребителите да преживеят секс тройка, като техни партньори са порно богините Ники Бенз и Жаклин Тейлър.

Превю на цялата 18+ сцена, която е добре да преживеете сами, можете да откриете тук.

Според Huffingtonpost преживяването определено е впечатляващо, макар и далеч от съвършено.

"Готино е, но и странно в същото време, защото камерата е от гледна точка на POV (поглед от очите на мъжа/жената) и не съм свикнал да имам вагина", споделя журналиста на американката медия Дейвид Мой. 

"Разполагат и с мъжка версия, но от друга страна моето тяло не е толкова мускулесто или татуирано."

Според Мой технологията наистина е революционна и самото порно поглъщащо, но все още има немалко недъзи. Например все още не се позволява свободно движение на главата и тялото на потребителя. Потребителят може да върти главата си единствено наляво и надясно.

"Бях ужасно впечатлен обаче от камината в сцената", продължава Мой.

По думите му в момента, в който започнем да си комуникираме със звездите и разхождаме свободно из стаята, съответно и погледнем камината отблизо, порното ще навлезе в изцяло нова технологична ера. Мой допълва, че времето, в които това ще бъде реалност, е буквално зад ъгъла.

"Нашите клиенти искат да преживяванията им да са възможно най-реалистични, без реалността да им пречи по какъвто и да е начин", споделя президентът на Naughty America Андрес Хронополос. 

Сцената от гледна точка на мъж и жена се предлага абсолютно безплатно в сайта на Naughty America, а пълния ѝ вариант ще бъде наличен до няколко седмици.

В един момент най-вероятно VR порно услугата ще се предлага като абонамент, който ще коства на порно любителите 8 долара на месец. 

Признаваме, става страшно...

Най-четени