Български браузър – най-бързият света? 21.12 | 17:13

Излезе коледна версия на BS Gold, който някои смятат за най-бързият в света

От Георги Георгиев

Специално за празниците G System Group и Дата Център България пуснаха безплатния коледен мултимедиен браузър BS-Christmas, съобщават от Дата Център.

Това е коледна версия на минималистичния български браузър BS Gold, който според проучване на download.com и softpedia.com е най-бързият интернет браузър в света.

Това е и браузърът ползващ най-малко оперативен ресурс на потребителя и спечелил редица награди и референции за патентно чист софтуер, както и овацийте на потребителите в интернет.

В основата на браузъра е кибер хибридната технология за създаване на ново поколение инструменти за работа в интернет Black Screen, на която Дата Център България е официален представител.

BS Gold притежава и директна връзка със социални профили в популярни сайтове, както и директен достъп до мейл. Браузърът позволява и редактиране уеб съдържание. Платените версии включват редица функции и професионални инструменти от четвърто поколение за работа в интернет.

Коледният мултимедиен браузър както и различни демо версии на професионални инструменти могат да бъдат свалени безплатно от интернет.

Водещи

Най-четени