Вече е ясна програмата за Webit 29.05 | 14:19

От Деляна Петкова

На 14 и 15 юни в столичния хотел "Рейнбоу Плаза" ще се проведе Webit България - събитието, което има амбицията да събере водещи световни и местни експерти от областта на интернет и технологиите.

iNews е медиен партньор на форума.

Вече е ясна и програмата на събитието. Основните теми са влиянието на новите технологии върху бизнеса в България. Първият ден е посветен на няколко ключови сектори от икономиката, сред които финанси, автомобилна индустрия и търговия с бързооборотни стоки.

Сред гостите на Webit България са едни от най-успешните български мениждъри и маркетинг специалисти, както и световни експерти, сред които директорът "Социални медии" на Mindshare, директори от Havas Digital, Httpool, Gemius и др.

Организаторите обещават микс от професионалисти, които ще коментират успешни практики, числа за българския пазар и нови възможности. "Постарахме се да открием лицата зад успешните компании, които се развиват с бързи темпове, въпреки икономическата ситуация, и чиито успех се дължи именно на засиленото им присъствие в онлайн пространството", заяви председателят на е-Академия и Webit, Пламен Русев.

"Надяваме се, чрез споделения опит на експертите, всеки от присъстващите да открие правилното решение за своя бизнес", допълни той.

На втория ден на Webit България ще бъде обърнато внимание на предприемачеството и стартиращите компании. Президентът на България Росен Плевнелиев ще открие срещите с всъпителна реч и ще разкаже повече за ролята и стратегията на държавата в развитието на предприемачеството и високите технологии.

Сред темите на деня ще са успешните управленски практики, сийд финасирането на страртиращи компании, успешните българиски компании и системи, ролята на държавата и електронното правителство в развитието на лидерите, малкия и средния бизнес.

Посетителите на Webit България могат да се възползват от специалните отстъпки за ранна регистрация до 5 юни и да заявят присъствието си на www.webit.bg

Водещи

Най-четени