Вижте 6-те най-добри коли на старо 06.08 | 12:08

Всеки може да си го позволи

От Лазар Тодоров

По време на световна икономическа и стопанска криза много хора вече не смеят да си позволяват да карат скъпи коли. Колите на старо са едно много добро предложение за хората, които имат нужда от кола, с която да се предвижват необезпокоявани из градската джунгла, както и да пътуват из природата.

Предлагаме ви класация на най-добрите и евтини автомобили, които да си позволите, без да се притеснявате.

Това са коли ,с които можете да се сдобиете само за приличната сума под 2500 лева. Което е една цена за кола на старо.  

1355245

Първото ни предложение за автомобилните маници е Volkswagen Polo, една прекрасна удобна кола за градската джунгла. 

1355248

Ако сте млади и красиви и имате буйна коса, това е точната кола за вас. Кабриолетът Mazda MX-5 не е бърза, но пък е кабрио, а това е огромен плюс за летните горещини. 

1355251

Ford Fiesta е една прекрасна кола за нежната половина от хората. Малка и практична тя може да ви закара бързо и лесно навсякъде, без да се охарчвате за гориво прекалено много. 

1355250

Това отново е любимият ни Ford Focus, но дългата база, която е чудесна за млади семейства. Някой шофьори казват, че това е най-прекрасната кола, защото вози леко и има много място за багаж или за.. деца.  

1355252

Ако не разполагате с много пари, но обичате високите скорости, Honda Accord е точно за вас. Прекрасна кола, която ще ви отведе в света на Need For Speed, разбира се, по-старите версии и още в началото, докато не сте спечелили много пари. Но все пак е чудесна кола. 

1355246

И за да не се чувства игнорирана дамската ни аудитория, ще ви предложим и една класическа женска кола. Ford Puma е мечтата на всяка една млада жена, която не разполага с много пари и е в началото на бляскавата си кариера.  

Водещи

Най-четени