Възможно ли е Facebook просто да "умре" на 15 май? 12.02 | 12:41

И наближава ли сетният час на социалната мрежа

От Филипа Тодева

Ерата на Facebook е към своя край, май?

Тази новина гръмко обяви Weekly World News, цитирайки създателят на феноменалната социална мрежа Марк Зукърбърг, който бил анонсирал "смъртта" на сайта. Причината е, че управлението на Facebook е станало твърде "стресиращо", твърди Weekly World New.

"Facebook излиза от контрол и стресът от управлението му ми съсипа живота. Трябва да сложа край на цялата тази лудост", заявил Зукърбърг и явно именно от тези негови думи Weekly World New прави заключението, че краят на социалната мрежа е близо. Но - дали?

И дали е така, обаче - остава да видим. Според американското издание датата е ясна - 15 май 2013 г. Тогава вече потребителите няма да могат да влязат в своите профили. 

В оставащите месеци "пристрастените" към Facebook ще трябва да се научат да живеят без него. Не забравяйте да свалите любимите си снимки, защото току-виж, сте ги загубили, приканва още изданието, убеден в края на Facebook-а.

Разбира се, тази новина, публикувана от Weekly World News, освен че изглежда плашещо несигурна, ами и води до съмнение за достоверността й. 

Но все пак може да последва и нещо добро от цялата работа – ако наистина краят на Facebook стане реалност, и най-после хората да станат от компютрите си и да започнат да поддържат истински приятелства.

Водещи

Най-четени