Геймърска мишка с 20 бутона! 15.06 | 13:56

Уникалната джаджа на Logitech предоставя висока точност и нива на контрол по време на игра

От Георги Георгиев

В четвъртък (14 юни) Logitech представи последното си попълнение на популярната си G-серия от геймърски продукт - MMO (massively multiplayer online) геймърската мишка Logitech® G600, която може да бъде индивидуално персонализирана и разполага с цели 20 бутона, като 12 от тях са специално предназначени за натискане с палеца.

Разположени в групи по шест върху прецизно проектиран панел – всичките лесно достъпни за бърза игра и лесна навигация без нужда от местене на погледа от действието.

Със своите три профила по подразбиране – два за MMO игри и един за обща игра – тя е настроена за оптимална употреба веднага щом я извадите от кутията, без нужда от инсталирането на допълнителни драйвери.

В допълнение, G600 има G-Shift функция, която лесно дублира броя на действията, които можете да извършите с всеки бутон за по-голям контрол в играта. Както при всички продукти от G-серията, бутоните са програмируеми, така че можете да създадете собствени команди, да ги съхраните във вградената памет на мишката и да ги извиквате с едно натискане.

"Logitech G600 MMO Gaming Mouse е резултат от интензивни, реални тестове с опитни MMO геймъри,” каза Марк Старет, старши мениджър за глобални продукти в Logitech. "Безбройните часове изследвания се превъплътиха в дизайна на нашия панел за палеца, за да сме сигурни, че той е максимално удобен и лесен за използване. Хората ще усетят разликата в бутоните – те са изваяни по начин, който помага за намаляване на умората при кликване и избягване на погрешните натискания, така че да можете да играете с по-голяма прецизност, колкото дълго пожелаете.

RGB подсветката на панела за палеца подлежи на пълна персонализация с повече от 16 милиона цветови комбинации, с помощта на които можете лесно да идентифицирате текущия игрови профил. Светлината може да бъде настроена да свети непрекъснато, да пулсира, циклично да се променя или да се затъмни след зададен от потребителя период на неактивност.

Logitech G600 MMO Gaming Mouse се очаква в Европа в началото на юли 2012 г. на цена от около 100 евро.

Водещи

Най-четени