Дебютен трейлър нa новата игра на Ubisoft Sofia (ВИДЕО) 13.05 | 19:57

Българското подразделение на френския софтуерен гигант с най-големия си проект до момента

От Ивайло Коралски

Френският издател Ubisoft обяви Assassin’s Creed Syndicate – поредна част на сагата, противопоставяща асасини и тамплиери. В разработката на един от най-очакваните софтуерни продукти на годината участва и родното подразделение на софтуерния гигант - Ubisoft Sofia. Последното ще работи заедно с останалите студия под шапката на Ubisoft.

Новата част се разработва ексклузивно за конзолите от ново (вече сегашно) поколение PlayStation 4 и Xbox One. Паралелно тече и разработка и на компютърна версия.

Ubisoft обещава Assassin’s Creed Syndicate да предостави епична единична кампания, развиваща се в Лондон по време на индустриалната революция. Времена на изключителни открития, които впоследствие трансформират живота на милиони.

В Syndicate играчът ще изследва най-големия като площ град, представян в Assassin’s Creed игра до момента. Французите обещават и най-бруталните битки за серията.

Assassin’s Creed Syndicate ще направи премиерата си на 23 октомври тази година за PlayStation 4 и Xbox One. PC версията все още няма точна пускова дата, но Ubisoft твърде, че тя ще бъде на пазара в края на есента.

Дебютният трейлър, следва:

Водещи

Най-четени