Кристиано Роналдо сключи технологичен съюз с Monster 05.08 | 13:33

Ще си има своя собствена линия слушалки

От Ивайло Коралски

Особено популярният футболист Кристиано Роналдо сключи сделка с Monster посредством неговата лична компания ROC Live Life Loud за създаването на слушалки. Последните ще представляват и личната технологична линия на един от най-добрите футболисти в света.

"Всичко в живота ми е свързано с действие и качество", споделя Роналдо. 

"Стартирах ROC Live Life Loud за да дам на феновете по цял свят директен достъп до профилиран дизайн и най-доброто качество на звука на пазара."

Колекцията ще включва безжичните слушалки, носещи името ROC Sport Freedom. Въпросните ще струват 250 щатски долара.

Безжичните тапи ROC Sport SuperSlim ще струват 170 щатски долара, докато "слушалките с жица" ROC Sport Black Platinum – 300 долара.

И трите модела ще се предлагат в лъскаво черно и златен цвят. Също така ще се предлагат доста модели, които са брандирани от Monster.

Независимо че всички модели носят в заглавието си "Sport”, единствено SuperSlim ще бъдат защитени срещу пот. Тоест ще трябва да се насочите към тях, ако посещавате често фитнес салон.

Все още липсва конкретна пускова дата (очаква се продажбите да стартират до няколко седмици), но ексклузивен премиерен партньор на продуктите ще бъде гигантът eBay.

Впоследствие би следвало ROC колекцията да се продава в повечето ритейл магазини по света. Във Facebook Кристиано Ронално и Monster са следвани от повече от 105 милиона потребители и двете компании не пропускат да споделят този факт.

Синхронизацията на премиерата също е удачно осъществена, предвид факта, че новият футболен сезон в Испания стартира на 23 август.

Водещи

Най-четени