Лампа за феновете на Super Mario 28.03 | 17:40

Фенове на една от първите култови видеоигри ще останат доволни от творението на 8BitLit

От Георги Георгиев

Създадената от 8BitLit лампа в стил Super Mario определено ще се хареса хардкор феновете на популярната игра, появила се в началото на 80-те - "древните" времена, когато повечето от феновете на Аngry Birds все още не са били родени.

Моделът, оформен като популярно кубче с въпросителна, се включва и изключва с помощта на "удар" върху инсталирания от долната му страна сензор (както самият Super Mario би направил). Изработена от акрилни плоскости, лампата засиява с приятна жълта светлина, идваща от ярки светодиоди, които според 8BitLit са енергийно ефективни.

Феновете на популярната игричка определено ще харесат и звуците, който лампата издава при включване и изключване. Те имитират тези от играта, като при всяко осмо натискане на сензора потребителите ще чуват звука при качване на ниво.

Макар че е предвидена да бъде окачена на тавана, лампата-кубче може да бъде поставена и върху нощното шкафче. За този случай 8BitLit предлагат специална поставка с "пикселизиран" дизайн, която потребителят може да си поръча допълнително.

Цената на лампата е 48 британски паунда, а на поставката – към 10 паунда. 8BitLit предлагат и вариант, в който лампата може да се закупи в "насипен вид" и да бъде сглобена на от по-сръчните потребители. В този случай комплектът струва около 35 паунда.

Водещи

Най-четени