Лектор от Google идва в София за първия у нас семинар за Google AdWords 07.03 | 16:37

На събитието лектори ще бъдат и четирима Google AdWords експерти от България

От Нели Минчева

"Ефективната реклама в Google AdWords" - това е темата на специализираният семинар, който ще се проведе в София на 3 април с участието на представител от американската компания Google. Организатор на събитието е дигиталната агенция Interactive Share, а iNews е медиен партньор.

На семинара в Интерпред СТЦ участниците ще получат практическо обучение от сертифицирани специалисти за една от най-популярните платформи за реклама в света. Специалният гост-лектор от екипа на Google в Румъния е Норбърт Симионеску, който ще говори за ролята на Google в интернет рекламата, силата на търсенето и как да достигнем точните потребители.

На събитието лектори ще бъдат и четирима Google AdWords експерти от България с дългогодишен опит в онлайн рекламата. Те ще представят предимствата и възможностите на рекламата в Google, както и практически примери и техники за постигане на максимални резултати.

"Рекламата в Google AdWords се е доказала като един от най-ефективните инструменти в онлайн маркетинга”, споделя Станислав Димитров, лектор на семинара с над 8 години опит и сертификат от Google.

"Без значение дали предлагате услуги, или имате онлайн магазин – Google AdWords ще ви доведе нови клиенти”, допълва Ясен Дамянов, един от организаторите и сертифициран Google Adwords експерт.

Организаторът на събитието, Interactive Share, е една от водещите дигитални агенции и сертифициран партньор на Google. От агенцията посочват, че местата за семинара са ограничени. Така че, за да си гарантирате достъп, е нужна предварителна регистрация и заплащане на входяща такса.

Водещи