Литекс Моторс представя гамата Great Wall на Автосалон Пловдив 2013 27.09 | 11:10

Компанията с редица изненади за посетители и фенове

От Десислава Маданска

Българският автомобилен производител Литекс Моторс и тази година ще има силно присъствие на Автомобилен салон Пловдив 2013. От 30 септември до 5 октомври посетителите на изложението ще могат да се запознаят с 6-е модела автомобили Great Wall. Акцент сред тях е Hover H6, който започва да се произвежда в модерния завод на Литекс Моторс край Ловеч.

За първи път на големия си щанд от близо 300 квадратни метра, компанията ще изгради и специален кът, представящ производствения процес на родните коли. Всеки посетител на щанда на Литекс Моторс и Great Wall ще има възможността да види отблизо как се прави българския автомобил, както и да получи допълнителна информация от младите инженери на завода в село Баховица, край Ловеч.

1054530

Българският автомобилен производител Литекс Моторс е подготвил и редица специални условия за своите клиенти за периода на Автосалон Пловдив 2013. Компанията е предвидила и представяне на специална версия на най-успешния пикап у нас – Great Wall Steed 5.

Литекс Моторс продължава с изненадите, като на 2 октомври, сряда, специален гост на щанда на родните коли Great Wall ще бъде лицето на рекламната кампания за автомобила Voleex C10 - родната звезда Ана Пападопулу. Всички фенове и любители на марката Great Wall ще имат възможността да се снимат с популярната актриса, както и да получат автограф.

За посетителите на щанда на Great Wall българският автомобилен производител Литекс Моторс е подготвил и специална награда. Всеки, качил своя лична снимка на фейсбук страницата на Great Wall Bulgaria (https://www.facebook.com/GreatWallBulgaria) от щанда на компанията в рамките на изложението, ще участва в томбола за спечелването на уикенд с автомобил Great Wall плюс подарък пълен резервоар гориво. Печелившият ще бъде обявен след края на Автосалон Пловдив 2013.

Феновете на марката Great Wall ще могат да дават и своите мнения и предложения за щанда на любимата им марка посредством специално предназначена анкета, а един от тях ще сe зарадва на подарък - таблет Samsung Galaxy Tab 2 7.0.

Автомобилен салон Пловдив се провежда от 30 септември до 5 октомври 2013 г. Желаещите могат да посетят щанда на Литекс Моторс и Great Wall Motors пред палата № 3, открито поле 5.

1054528

Great Wall Motors (GWM) е най-големият частен автомобилостроител в Китай. Китайска марка №1 по износ на автомобили и 6-и по обем на продажби за 2012 г. на китайския пазар, където общо през годината бяха реализирани 19,3 млн. автомобила. Компанията представя автомобилите си Great Wall в над 130 страни по целия свят, включително в държави от Европейския съюз. GWM са първата и единствената независима китайска автомобилна компания, която има типово одобрение на продуктите си за продажба в ЕС и единствената китайска марка, чийто автомобили се произвеждат в завод в Европа – заводът на Литекс Моторс край Ловеч, България.

 

*Информацията е на партньор на iNews.

Водещи

Най-четени