М-Тел пуска опция за наемане на филми през телевизора 03.07 | 15:20

Услугата е част от новите функционалности към цифровата телевизия на компанията

От Георги Георгиев

М-Тел пуска на пазара новата си услуга "Домашна видеотека”, чрез която потребителите могат да използват предлаганата от компанията цифрова телевизия, за да наемат филми директно чрез дистанционното си  управление.

Наемът на дадено заглавие ще бъде с продължителност 24 часа, като през този период филмът може да превъртан или гледан оттам, откъдето е спрян. Услугата стартира с 50 нови заглавия, шест от които ще са безплатни до 23 юли. Сред предлаганите заглавия има и такива с HD качество. Освен тях, клиентите ще имат достъп трейлъри и допълнителна информация за филмите.

Освен филми, телекомът ще предлага и услугата time shifting, с която можете да гледате дадено телевизионно предаване повторно в рамките на 12 часа след излъчването му.

Абонатите на цифровата телевизия ще се възползват и от допълнителни безплатни екстри като картина в картината (PiP) и електронен програмен справочник (EPG). С последния те ще могат да следят програмата за 14 дни напред и да сортират каналите в различни категории.

Новите функционалности се предлагат в София, Варна, Бургас и Девня. Компанията планира да добавя до 600 нови заглавия на година към "домашната видеотека”. Цените за наем започват от 1.99 лева за филм.

Водещи

Най-четени