Най-лудият 4К телевизор (ВИДЕО) 08.09 | 09:11

Philips с оригинално решение

От Ивайло Коралски

Ако заоблените телевизори и наближаващите 8К приемници не ви впечатляват и не са достатъчни, за да преминете на 4К територия, то новото предложение на Philips може и да ви заинтригува.

Фокусът на компанията от Ниската земя е съсредоточен върху задната страна на тяхното Ultra HD произведение и потенциално може да разтвори портфейла ви.

По същество, Philips е интегрирал своята технология на проекционно осветление в задната част на телевизора, чиито размери ще бъдат 65 инча. Pico проекциите са ситуирани около периметъра на излъчване на картината на дисплея. Основната идея е пълна синхронизация на Pico проекциите и това, което се излъчва на телевизионния екран. 

PhilipsAmbiLux 4K разполага с четири режима за работа с 10 LED pico проектора. Например такъв за слушане на музика, при който светлините ще съвпадат с динамиката на песента, позволявайки на светлинните проекции да се движат, реагират и променят цвета си, независимо дали слушате Spotify, или върви музикален канал по телевизията.

Крайният резултат би следвало да представлява оптично изглаждане за очите на зрителите, посредством константно променящ се сноп от разкошно изглеждаща многоцветна светлина.

Телевизорът трябва да направи премиерата си в Европа до края на настоящата календарна година.

Видео, следва:

Водещи