Няма да повярвате какво намериха на Венера 10.11 | 13:38

За мистериозното откритие се разбрало на конференция

От iNews.bg

Най-новото откритие, свързано с планетата Венера, направо ще ви остави без думи. Оказа се, че там имало цвета, гущери и скорпиони. Тази мистериозна информация станала достояние на обществото по време на конференция, проведена на 5 и 6 ноември в София.

Руските сонди "Венера 12” и "Венера 13” са открили формите на живот още преди 15-20 години, издаде проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии пред bTV. Освен това има и неразкривани досега кадри, на които се вижда как животните се движат изключително бавно. Причината вероятно е в атмосферното налягане, което притиска организмите. Според експертите на Венера то е около 10-15 атмосфери. Само за сравнение, такова би било ужасяващо за хората на Земята.

"Шокиращото за учените е, че цветята на Венера имат венчелистчета – т.е. има някакви насекоми, които ги опрашват”, разкри още професорът.

Не е ясно и как растенията дишат, при условие, че на Венера има плътна обвивка, която не пропуска слънчева светлина. 

По време на конференцията били обсъдени и още необясними за масовата публика теми. Там били показани и кадри на реални обекти, летящи около Земята, както и уникални снимки на извънземни в църква, които изглеждали като светещи малки човечета с ореоли около главите, които много наподобявали ангели. За първи път били показани документи, свързани с мистериозния случай с падането на две летящи чинии в Розуел през 1947 г.

Водещи

Най-четени