Онлайн уроци за ваканцията 03.04 | 15:20

Трябвят само интернет, компютър, камера и слушалки с микрофон

От Ани Романова

Пролетната ваканция вече дойде, а с нея и радостта на учениците, че ще поспиват до късно и ще заменят писането на домашни с игри и забавления. Някои обаче вече са помислили как да поддържат форма и във ваканционните дни, за да избегнат стреса от връщането в класната стая след седмица. Други търсят начини да съчетаят хубавото време с интензивната подготовка за матурите в 7 и 12 клас.

Онлайн подготовката става все по-предпочитан начин младите хора да съчетават удобството, което технологиите предлагат с подходящи възможности да се образоват. За всички тях, по време на пролетната ваканция Прознание предлага преговорни и интензивни онлайн курсове с учител в жива видео-конферентна връзка.

Уроците на Прознание се провеждат целогодишно, във виртуална класна стая с учител на живо, по авторска методика за дистанционно преподаване, съобразени с обратната връзка на учители, родители и деца. С това уникално съчетание на педагогически практики, подкрепени от технологиите, ученето е удоволствие, знанията с лекота се превръщат в умения, а фокусът върху индивидуалните потребности на всяко дете е естествен процес.

 

Участието в уроците може да стане от предпочитано място, в удобно време, като са необходими компютър, камера, слушалки с микрофон и интернет връзка. Това ги прави предпочитани от децата, тийнейджърите и техните родители, за които удобството на интуитивната виртуална среда и високото качество са задължителни характеристики в съвременния свят.

Водещи

Най-четени