Румънски специалист ще разказва за Google AdWords в София 21.03 | 14:30

За силата на търсенето и инструментите на Google

От Деляна Петкова

На 3 април у нас ще пристигне Норбърт Симионеску, член на екипа Google Румъния. Експертът ще изнесе лекция на предстоящия семинар "Ефективната реклама в Google AdWords™", съобщават организаторите на събитието - дигитална агенция Interactive Share.

iNews е медиен партньор на проявата.

Симионеску ще разкаже за силата на търсенето и инструментите на Google, с които да достигнем до клиентите и да разберем техните нужди.

Освен румънския специалист на семинара в сградата на "Интерпред" в София ще участват още четирама експерти по отношение на рекламната платформа на Google. Те ще запознаят аудиторията с възможностите и ефективността на рекламата в интернет търсачката.

Семинарът е подходящ за специалистите, работещи в сферата на рекламата като цяло  и особено за интересуващите се от дигитален маркетинг.

Таксата за участие е 190 лева, но може да бъде ползвана и отстъпка от 20% чрез купон 0203. Последен шанс да се регистрирате с -20% намаление или само за 152 лева e използване на купон: 0203 Местата за събитието са ограничени, затова побързайте и се регистрирайте!

Организаторът дава възможност за плащане по банков път, epay, както и директно с кредитна или дебитна карта.

Водещи

Най-четени