Страхотният HTC One mini 2 дебютира в магазините на VIVACOM 25.06 | 17:37

Смартфонът и мини само на външен вид

От Таньо Давчев

Новият HTC One mini 2 вече се предлага в магазините на VIVACOM. Елегантният смартфон е перфектен избор за всички потребители, които искат топ технология и иновативен дизайн в по-компактна форма. One mini 2 идва с изцяло излят алуминиев корпус в сребристо или в сиво.

Телефонът има брилянтен 4.5” Super LCD 2 дисплей, защитен с покритие Gorilla Glass 3. Предната камера, идеална за селфи снимки, е 5MP, a тази, разположена на задния корпус, е с резолюция 13MP. Устройството работи с четириядрен Snapdragon 400 процесор на 1.2 GHz. Вградената памет е 16 GB, като с добавянето на microSD карта тя може да се увеличи. Операционната система е Android 4.4 Kit Kat с най-новия Sense 6 интерфейс. HTC One mini 2 идва и със забележителната технология HTC BoomSound, която гарантира най-силния и чист звук от предните стерео високоговорители.

Смартфонът може да бъде закупен в магазините на VIVACOM на цена от 25.90 лв. на месец с план Net&Call XXL. Само до 31 юли 2014 г. Net&Call XXL се предлага на промоционална цена от 59.99 лв. на месец. Планът предоставя на абонатите 2000 безплатни минути за разговори към всички мрежи в страната и неограничен достъп интернет с 10 000 МВ на максимална скорост.

Водещи