Сърфираме в нета и говорим повече в роуминг с нов пакет на VIVACOM 17.09 | 10:53

От оператора предлагат новата услуга и за няколко страни, извън ЕС

От Георги Велев

Вече можем по-спокойно да използваме мобилен интернет в чужбина без да плащаме чудовищни такси. Мобилният оператор VIVACOM предлага на своите клиенти нов допълнителен пакет за неограничени разговори, изпращане на съобщения и сърфиране в интернет по време на роуминг. Добавката +EU Roaming Daily Pass дава възможност на частните и бизнес клиенти на оператора да намалят сметките си по време на почивката или бизнес пътуването. Предложението е валидно както за всички страни от ЕС, така и за Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Турция.

Така свободата на потребителите да говорят, изпращат съобщения и сърфират в интернет, дори когато не са в България, струва само 5.90 лв. на ден. Дневната такса се начислява само в дните, когато клиентът е използвал някоя от включените роуминг услуги. За дните, в които няма потребление, не се начисляват дневни такси. Месечната такса на пакета също е 5.90 лв, допълват от мобилния оператор.

Включените услуги са в рамките на разумното дневно потребление, а използваните роуминг услуги извън включените в пакета се тарифират по стандартните цени.

Водещи