Тоалетните от ново поколение 01.02 | 12:42

Японската компания SEGA създаде тоалетна с LCD дисплей

От Ивайло Коралски

Всеизвестен факт е, че "пускането на една вода" е универсален акт на удоволствие за мнозина. Особено за членовете на мъжкото съсловие.

Вдъхновен от последното, японският гигант SEGA е разработил писоари от ново поколение, които придават ново значение на тъй любимия на повечето акт на "малко освобождаване". С други думи – тоалетни забавления 2.0.

Официално направили дебюта си в Япония в началото на 2011 година (скоро се очаква премиера и във Великобритания), въпросните забавления, по подразбиране, са под формата на... писоар. Той разполага с LCD дисплей и прецизни сензори улавящи урината, която освобождаваме в рамките на всеки един "малък освободителен процес".

Моментната версия на измерващия писоар предлага пет различни вида развлекателен софтуер, измерващ количествените характеристики на уриниращия, точността му, неговата скорост и дори страстта, с която пуска споменатата на няколко пъти в текста до момента вода.

Прочее, идеята на дизайнерите от SEGA е била готова на хартия още преди пет години, но според същите, едва днес технологиите са едновременно достатъчно напреднали и чисто финансово изгодни, за да може да бъде осъществен подобен проект в чисто комерсиален аспект.

За финал обаче, съвсем закономерно ще запитаме – къде е женският вариант на тоалетни забавления 2.0?

Водещи

Най-четени