Убийствена OLED лампа, която ще зареди безжично и смартфонът ви (ВИДЕО) 12.08 | 19:01

Но и ще изпразни спонтанно портфейлът ви...

От Ивайло Коралски

Ако гледате на осветленото около работното ви бюро сериозно, то е редно да обърнете внимание на пресния продукт на Aerelight. Въпросната лампа носи името A1 и е предназначена именно за ползване върху или около работно бюро. 

Предлагащото изключително стилизиран дизайн осветително тяло използва OLED панел, за да осветява околностите на помещението, в което стои. Поради този факт A1 е изключително лека, тънка и предоставяща крайно натурална светлина, плюс нисък разход на електроенергия. Минус би представлявала подробността, че "крушката" на A1 не може да се подменя. Тоест, когато умре OLED панела, си отива и самата лампа.   

От друга страна, според Aerelight А1 ще може да свети в продължение на 20 години.

А поменахме ли, че А1 ще може да зарежда безжично телефона ви? Всеки смартфон, използващ технологии като Qi или PMA, ще може да бъде зареждан безпроблемно.

Минусът, очаквано, се състои в цената – за премиум качество трябва да се заплаща и премиум цена, която се равнява на 299 долара. Последното число потенциално означава, че тук представената лампа може да струва повече, отколкото канапето, върху което стоите.

Ако обаче бизнесът ви е съсредоточен основно пред компютърния монитор и работите най-вече от вашия дом, можете да приемете А1 по-скоро като инвестиция, отколкото ненужен разход.

Видео, следва:

Водещи

Най-четени