Умоляваме ви, не правете тези неща във Facebook 03.04 | 12:21

Не се дръжте глупаво в социалната мрежа

От Александър Бакалов

Предполагаме, че не е нужно да припомняме факта, че много хора буквално живеят във Facebook. Същите тези хора често правят глупости, които в последствие стават обществено достояние с помощта на социалната мрежа. Запазете някакво достойнство и не правете долуописаните неща.

Харесвате нещо гадно

Например ваш приятел във Facebook си поства снимка от болницата. Целият е почупен и само очите му се виждат от гипс. Тук, разбира се, стои въпросът как е успял да качи тази снимка, след като е гипсиран до козирката. Но важното е, че никой истински приятел не харесва това, че на човека му се е случило нещо лошо. "Like"-бутонът няма да тъжи, ако не го използвате всеки път, когато влезете в социалната мрежа.

Тъп, престъпен пост

Да си напишете статус, че сте шофирали в нетрезво състояние, но се извинявате от сърце на онзи, чиято кола сте фраснали. 

Да поствате глупости на стените на хората

Да споделяте тъпотии на вашата стена е зле, но още по-зле е да заливате стените на другите Facebook потребители с такива. Може би те не се интересуват от вашата кауза или от вашата лудост. Оставете ги на мира.

Профилната ви снимка е на актьор

Ами, какво да кажем? Ако си мислите, че мадамите ще припадат по вас, защото сте си сложили за профилна снимка някоя с Батман или Бейн, или някой друг, лъжете се. Това е тъпо и повърхностно.

Вижте пълния списък с 12-те неща, които не бива да правите във Facebook в Div.bg.

Водещи

Най-четени