Уникално: режисьорът на „Трансформърс“ с брутална излагация в живо предаване (ВИДЕО) 07.01 | 17:07

Майкъл Бей полудя по време на пресконференция на Samsung

От Ивайло Коралски

Популярният режисьор Майкъл Бей се изложи повече от шумно по време на CES пресконференцията на Samsung. Американецът излезе на сцената с идеята да прокламира качествената на извитите UHD телевизори на корейския гигант.

Секунди след излизането си на сцената Бей започна да говори за своето творчество, прескачайки встъпителната реч на водещия от Samsung. След кратко объркване на режисьора, човекът на Samsung го представи официално. След това Бей започна отново да говори за творчеството си и Холивуд, но отново обърка речта си. Третият му опит да излезе от неприятната ситуация се оказа фатална и популярният режисьор напусна сцената съвсем безцеремонно.

Впоследствие Майкъл Бей публикува следното в своя блог:

"Олеле! Страшно се посрамих по време на CES – трябваше да говоря за страхотните 1-5 инчови телевизори на Samsung. Много рядко поставям името си до какъвто и да е продукт, но този просто е от друга класа. Толкова се развълнувах, че ще говоря за него, че първо прескочих интродукцията на водещия, а след това всичко тотално се обърка. Явно живите предавания не са моето нещо. 

Но аз ще подготвя специално преживяване за извитите екрани на Samsung чрез кадрите от Transformers 4, които ще бъдат видени от целия свят."

Видео от доста любопитния инцидент, следва:

Водещи