Устройството, което спонтанно ще пожелаеш 11.08 | 17:31

Когато си далеч от цивилизацията

От Ивайло Коралски

Ако желаете да се отървете за известно време от смартфона си, но в същото време искате вашата музика да е около вас, то блутут колонките на Drifter могат да бъдат вашият перфектен спътник.

Въпросните са водо и прахоустойчиви и издържат на удари. Drifter са насочени най-вече към плажуващите, планинарите и тези, които използват плавателни средства. От другата страна на пазара се предлагат значително количество спийкъри с подобни характеристики и високо качество.

Елементите, които превръща Drifter в уникален продукт, е наличието на опростена версия на Android, реагиращ на допир екран и 16 гигабайта място за съхранение на музика.

С други думи, ако наистина искате да останете насаме със себе си, или сред природата с вашата музика, но без смартфонът, ви, то можете да си го позволите с настоящия продукт, дело на Freedom Audio.

В същото време, когато сте у дома и улавяте вашите WiFi или Bluetooth мрежи, можете да стриймвате музика към Drifter, използвайки ги като регулярни колонки.

Друг приятен трик е възможността да сваляте парчета директно от музикални услуги като Spotify и Beats Music.

Батерията издържа до девет часа, а подобен период може да се окаже изключително полезен, когато сте далеч от цивилизацията.

Длъжни сме да отбележим обаче, че Freedom Audio са все още прясна стартъп компания, която има зад гърба си едва няколко модела водоустойчиви Bluetooth колонки. Ако желаете да рискувате, то можете да направите предварителна поръчка на Drifter срещу 200 щатски долара и доставка през октомври тази година. След това цената ще нарасне на 300 долара.

Водещи

Най-четени