Тимбърлейк знае какво иска една жена 01.10 | 18:31

Певецът и актьор разкрива тайните на успешната си връзка с Джесика Бийл

От Олга Андреева

Джъстин Тимбърлейк вярва, че ключът към успешната връзка е да бъдеш сигурен, че жената винаги получава това, което иска.

Джъстин и Джесика Бийл, които са заедно от пет години, са имали своите върхове и падения, събирания и раздели, но актьорът и певец вече се е научил как нещата във връзката да вървят гладко.

Той просто оставя Джесика да прави нещата, които ѝ се иска и я оставя да взима повечето от общите решения.

"Имаме няколко правила в нашата връзка", разкрива той пред сп. Hello. "Първото е да я карам да се чувства, че прави нещата както иска. Второто е наистина да ѝ давам да прави нещата така. И засега схемата работи!"

Чаровникът, който е излизал и с Бритни Спиърс и Камерън Диаз, признава, че обича да се държи като кавалер и дори за първата си среща с Джесика я е поканил да излязат по старомодния начин – с обаждане по телефона.

"Нямаше нищо звездно в начина, по който тръгнахме – всъщност беше много антихоливудско. Срещнахме се и си поговорихме, след това попитах един приятел дали мога да я поканя да излезем. Приятелят ми се обади на Джесика, тя каза "да", така че ѝ се обадих.

И – да, направих го по старомодния начин – по телефона. Това съм го научил от втория ми баща и дядо ми – че има такова нещо като кавалерство и не е нужно то да умира с раждането на интернета."

Все пак Джъстин признава, че не му е било лесно да убеди Джесика да станат гаджета. "Трябваше да бъда доста настойчив, докато я убедя да каже "да". Обаче притежавам солидна доза упоритост и щом реша, че искам нещо, не отстъпвам. В крайна сметка тя се съгласи."

Най-четени