Том Джоунс е изгубил девствеността си с жена си 24.10 | 09:32

Той предпочита хората да слушат изпълненията му и не държи да го докосват

От Цанка Донкова

Световната звезда Том Джоунс е изгубил девствеността си именно със съпругата си. Това разкри самият той в интервю за в. "Стандарт".

"Влюбихме се още много млади - на 15-16. Тя е първото момиче, с което правих секс. Аз бях първото момче, с което тя прави секс. Огромно щастие е, когато еротиката и страстта ви сполетят по едно и също време. При нас се получи така. Това е благословия!", споделя Джоунс.

Според него именно ключът за дългогодишния брак е разбирателството и чувството за хумор.

"Когато започнах музикалната си кариера, жена ми разбра: исках да бъда певец повече от всичко друго. Именно това е ключът на дългогодишната връзка - да израствате заедно. Другото важно нещо е да имате чувство за хумор и да се смеете заедно. Да ви е забавно!" разказва още той.

Певецът разкрива и какво му дава музиката.

"Това е, което ме поддържа! Благодаря на Бог, че гласът ми още е толкова силен. Бог винаги е бил толкова добър към мен! Затова няма нищо по-естествено от това да застана пред хората и да пея", разказва звездата и допълва, че предпочита хората да слушат изпълненията му и не държи да го докосват. А това, че почитателките му го замерват с различни неща, докато е на сцената смята за атракция, която разсейва.

Джоунс разказва и за първата си среща с Елвис Пресли.

"Срещнахме се през 1965-а. Тогава пристигнах за първи път в Америка. Видяхме се в "Парамаунт студио", той снимаше. Отидох там, за да говоря за песен за друг филм. Казаха ми: "Елвис иска да се запознаете". Не можех да повярвам, че той знае, че съществувам! Камо ли, че съм там!", разказва звездата и допълва, че Кралят на рока дори си е тананикал негова песен.

"Беше гигантско, нечувано!", разказва певецът.

Той ще излезе пред родната публика за втори път - на 30 октомври в зала 1 на НДК. Този път в репертоара му ще са кавърите на известни музиканти, събрани в последния му албум "Дух в стаята".

Водещи

Най-четени