10 безумно странни места по света, които изненадват с население 01.11 | 15:45

А вие бихте ли живели на такова място?

От iNews.bg

Съществуват квартали, села и дори цели градове, които не биха били предпочитани места за живеене от повечето хора. Но има и такива, които намират нетипични места за идеални според своите разбирания. Ето защо по света има много места, за които дори не сте подозирали, че могат да кипят от живот. Всяко едно от тези населени места е създадено с някаква определена цел и отразява характера на местното население. 

Предлагаме ви да се запознаете отблизо с тях: 

1. Стената Коулун в Хонг Конг

Преди да бъде разрушен през 1994 г., този квартал е дом на 33 000 жители, като е най-гъсто населеният район на Хонг Конг. Прави впечатление, че в комплекса никога не е патрулирала полиция или други охранителни организации. Единственият контрол, който е съществувал над този квартал, е дело на Триадите. Специфично за самите сгради е, че те не са стабилни и често стават жертва на пожари.

1426281

2. Град Слеб в Калифорния

Намира се на три часа път от Лос Анджелис, в близост до мексиканската граница. Мястото, на което е построено това селище, е част от пустиня и се рекламира като рай за туристите. Няма осигурени ток и вода, а живеещите там са превърнали околната местност в сметище.

Останалите 8 интересни и мистериозни места за живеене може да намерите в Div.bg

1426280

Водещи

Най-четени