3 невероятни местенца за младоженци 26.07 | 14:11

Ако се готвите за нестандартен меден месец, трите ни предложения може и да ви харесат

От Елена Кирилова

Едноседмичната почивка в бунгало на плажа или романтична екскурзия в Париж е приятен начин за прекарване на медения месец. Ако искате на всяка цена да избягате от клишетата, The Huffington Post предлага три интересни и напълно различни алтернативи.

1. Сафари в Ботсвана

&Beyond Xaranna Okavanga Delta Camp е резерват, предлагащ all inclusive услуги в Ботсвана. Все пак той отива доста далеч от традиционното понятие за "all inclusive” и със сигурност няма да ви предложи напитки в стари пластмасови чаши. Резрватът е с площ 62 хил. акра и е разположен на остров. Мястото съчетава красотата на природата и истинска екзотика.

Освен красиви гледки, резерватът предлага секси атмосфера и множество занимания, които могат да ви побъркат от адреналин. Ако ви се струва интересно да ходите на разходки в дивата природа, на речни круизи и да се наслаждавате на неповторими коктейли, това е вашето място. Можете да си наемете палатки в страхотен къмпинг, като същевременно ще ползвате вани, външни и вътрешни душове и меки легла.

2. Почивка в Чарлстън

Едно малко градче може да изглежда странен избор за това, което често е смятано за почивката на живота ви. В никакъв случай обаче няма да сгрешите, ако изберете град, толкова очарователен, колкото Чарлстън, за да отпразнувате с половинката си вашата сватба. Мястото може да ви предложи красиви къщи от XIX век, които са реставрирани.

Историческият квартал ще ви привлече с прекрасните си имения, градини, скрити порти и малки потайности. В хотела The Jasmine House Inn всяка стая разполага със собствена тема, така че имате шанса да изберете нещо, което наистина ви харесва и ви е приятно.

3. В тропическите гори

Избягайте в Националния парк в Гватемала. Това райско кътче ще ви предложи не само да се запознаете с наследството, останало от маите, но и да се полюбувате на невероятните гледки към езерото. А за да ви е още по-приятно, можете да се радвате на природата, докато лежите на хамак на терасата в хотела La Lancha.

Самият хотел е позициониран на доста скришно място, така че младоженците, които са решили да отидат там, трябва да се готвят за едно истинско скривалище. Вечерята може да ви бъде сервирана на открито. Ако сте от онези, които не могат и за минута да се откъснат от ежедневието, забравете за това посещение, защото тази дестинация не предлага телевизори и интернет.

Водещи

Най-четени