Sana Spa Hotel е най-добрият балнео и СПА хотел за 2013 година 14.02 | 18:32

Списание „Туризъм и отдих“ връчи Златен приз за 11-и път

От Мая Александрова

Списание "Туризъм и отдих" връчи годишните награди Златен приз за 2013 година. Toва се случи по време на 31-та Международна туристическа борса "Ваканция и СПА Експо", която се провежда в София.

Церемонията бе открита от главния редактор и председател на комисията по награждаване Димитър Кирекчиев.

По думите му във всяка една категория е имало десетки номинирани. А един от критериите за избиране на победител е бил висока култура на обслужването.

Всички критерии, покрити в категорията за "Най-добър балнео хотел" за 2013 г. е покрил Sana Spa Hotel, който получи и Златния приз на церемонията.

Призът бе връчен на изпълнителния директор на хотела Роксанда Сотирова от директора на маркетинг, реклама и информация в туризма към МИЕ Анелия Генова.

Sana Spa Hotel е луксозен целогодишен четиризвезден спа и уелнес хотел, който се намира в живописния град Хисаря.

Златният приз отиде именно там не случайно. Хотелът предлага неповторимо бягство от напрегнатото ежедневие. Съвременен дизайн, отлично обслужване и кухня, уникален спа и уелнес център на площ от 2000 кв. м със собствен минерален източник и разнообразни релаксиращи и лечебни терапии.

Най-бързо развиваща се СПА дестинация у нас се оказа община Хисаря.

Сънсет Ризорт Поморие получи наградата за "Най-добър апарт хотел".

За принос в популяризирането на културното наследство на страната ни Златен приз получи директорът на НИМ проф. Божидар Димитров.

Церемонията бе открита със спиращ дъха български народен танц. А в приветственото си слово главният редактор на списание "Туризъм и отдих" пожела: "Успешен туристически сезон".

Водещи

Най-четени