Абу Даби привлича туристите с невероятна лятна кампания 18.05 | 10:45

Емирството е подготвило забавления за големи и малки

От Елена Кирилова

Тази година Абу Даби ще стартира голяма лятна кампания, която ще включва 11 основни дейности и изгодни оферти от Etihad Airways, съобщава breakingtravelnews.com.

Кампанията ще покрие повече от 50 хотели и атракции в емирството, за да предложи на възможно най-голям брой туристи да се докоснат до магията на Абу Даби.

В кампанията са включени както програми и забавления за деца, така и за възрастни. Семействата от Близкия Изток и Африка ще могат да се възползват от специалните предложения на Etihad Airways, които позволяват на децата до 11 г. да пътуват безплатно, когато са придружени от възрастен.

Преди да пристигнете в Абу Даби не е лошо да си резервирате стая в някой от 50-те хотела, включени в инициативата. Всеки от тях ще ви предложи втора стая безплатно за две нощи. Туристите ще разполагат и с безплатен безжичен интернет в стаите си и ще получат билети за филма "Summer in Abu Dhabi”, който ще бъде излъчен по време на фестивала ADNEC.

Абу Даби ще привлече посетителите и с останалите си страхотни предложения. Билетите за водещите атракции ще се продават на промоционални цени, като желаещите ще могат да закупят билети за две атракции на цената на един. По този начин туристите ще си осигурят достъп до различни паркове, в които да карат сърф, каяк, да отидат на рафтинг, в зоологическа градина или в някой тематичен парк.

Galactic Academy пък ще предложи необичайни предизвикателства и забавления, включително преминаване през стая с лазери, без участниците да пресичат самите лъчи.

В Clown Stunt Academy младежите ще могат да се научат как да изпълняват филмови каскади, както и да скочат от 10 метра височина върху огромна възглавница, пълна с въздух .

За любителите на спорта пък емирството е предвидило редица спортни прояви, в които всеки може да се включи.

Водещи

Най-четени