Богаташи и комплексари са най-лошата компания за круиз 14.07 | 21:31

Най-успешни са ваканциите на лайнер заедно с познати, които просто се забавляват и търсят релакс

От iNews.bg

"Внимавайте кого каните на круиз! Компанията е от особено значение, за направи преживяването ненадминато или да ви вгорчи удоволствието". Тази препоръка отправя Българското круиз общество към всички, които планират да изживеят вълнуваща обиколка по крайбрежието на някое море или пък океан на борда на огромен лайнер или по-малък кораб.

"Независимо от това колко изгодна резервация за круиз ваканция сте си направили, винаги остава въпросът от първостепенна важност, който може да развали и най-доброто пътешествие по вода: "Кого да поканим и с кого да отидем на круиз?", посочват от организацията, цитирана от БТА.

От там съветват да не търсим за компания хора с големи финансови възможности или пък комплексари, които в работата си са свикнали да изпълняват чужди заповеди.

Богаташите не са най-добрата компания за такъв вид продължителни обиколки. По-добре да се насочим към познати, чиято работа изисква постоянно вземане на решения. Такива личности отдавна са преодолели егото си и не държат на всяка цена да налагат мнението си по време на пътуване. Те съзнателно искат да си починат и ако може някой друг да взема решения по време на ваканцията вместо тях, би било прекрасно за тях, отбелязват от организацията.

Експертите по круизни пътувания смятат, че когато се обградим от подобни хора, практиката показва, че сформираната компания чудесно си пасва, защото липсва желание за доминиране и манипулиране на групата от отделни нейни членове, което е твърде досадно и разваля преживяването.

Ако обаче пътуваме съвместно с хора, които са управлявани в работата и до момента не са имали съществен шанс за изява, те почти винаги гледат да изпъкнат, като непрестанно си налагат избора на цялата компания, показват наблюденията на Българското круиз общество. Това обикновено до третия ден дотяга на всички останали и групата се разпада, а в по-лошите случаи ваканцията се проваля от незрели междуличностни отношения, съветват експертите по круизи.

Водещи

Най-четени