Вижте безплатните фестивали, които трябва да посетите 10.08 | 16:30

Разбира се ще падне много забавление

От Лазар Тодоров

Нямате много пари, а не ви се стой у дома? Чудите се къде можете да идете безплатно и да се забавлявате като за последно? По света съществуват всевъзможни фестивали, паркове и много изложби на открито, които с много голямо удоволствие ще зарадват окото и душата на хората. Предлага ме класация с едни от най-добрите места във Великобритания, където можете да идете без пари и да се забавлявате, както се казва за последно. 

Първото ни предложение е да прекарате уикенд на парти с много храна, пиене и различни DJ в Броунсфийлд, Манчестър, което ще се проведе на 23 авгус.

Следващото предложение, което имаме е Бразилски фестивал и Самба карнавал в Ливърпул, който ще се проведе на 11 август. Там сто процента ще си прекарате една незабравима нощ под звуците на самбата.

Ако си падате по изкуството, можете да посетите безплатните събития, организирани от музея Ашемолеан, в който ще има изложба на археологически разкопки от времето на Тутанкамон. Изложбата е отворена за посетители през целия август и е разбира се - безплатна. Единственото условие е, че трябва да идете до Оксфорт.
И поради това, че тази година светът празнува 100 години от Първата световна война, можете да видите как са живели хората по онова време като разгледате снимки, документи и медали. Изложбата е отворена до края на септември в музея Портсмут, допълва Mirror.
Ако обичате да четете любимите си поеми, за вас ще бъде истинско удоволствие да посетите Соутлел в Ню Хампшир на 11 август. Ако сте нежна душа, просто това събитие няма как да не ви допадне.
Едно незабравимо приключение за вас може да бъде Коверли фестивал в Дейвон, където обаче, за да си прекарате добре трябва да се преоблечете като пират. Това е чудесно удоволствие за хора от всички възрасти.
Събирайте си куфарите и хайде на път.

Водещи

Най-четени