История, СПА, хармония – изживейте мечтаната почивка в Панагюрище 01.07 | 09:00

Комплекс "Каменград" предлага изключителни оферти на посетителите

От iNews.bg

Там, където предците ни са завещали чудни съкровища и свещени завети. Там, откъдето ни гледат зелените живописни очи на Средна гора и култура от всички епохи и ни изпълва с гордост. Това е Панагюрище. Има места в България, които всеки нейн гражданин трябва да посети.

Панагюрище впечатлява туристите вече не само като културно средище. Градът може спокойно да се нарече туристическа дестинация с многобройни възможности. От една страна, изкушаващо за почитателите на античните и средновековните обекти, районът предлага достъп до тракийски могили и средновековни крепости, от друга – очарова с музейния ансамбъл от запазени възрожденски сгради като Тутевата къща и Kъщата-музей "Райна княгиня", а основният акцент е Панагюрското златно съкровище превърнало се в символ на града. Красотата и мистиката му са пресъздадени по неповторим начин в специално изградената Зала-трезор към Историческия музей.

1323308Предложенията на дестинацията продължават с богатството на минералните извори. Минералната вода на града има изключително благоприятно въздействие при лечението на травми и заболявания на опорно-двигателния апарат, сърдечносъдовата и храносмилателната система, а също така е и питейна, с богато съдържание на флуорни и калциеви йони. Тя се характеризира с полезни свойства и при спортно-възстановителна дейност.

1321979И след опознавателната разходка на забележителностите в града можете да спрете за малко и да отдъхнете на място, идеално за СПА.

Четиризвездният комплекс "Каменград ХОТЕЛ & СПА" ще ви предложи редица услуги с минерална вода – открит басейн с плаж за слънчеви бани, закрит басейн с полуолимпийски размери, детски басейн с хидромасажен сектор с температура на водата 37 градуса, джакузи... Термалните обекти на СПА центъра са на ваше разположение за уелнес и релаксация.

1323409

Билковата биосауна, част от комплекса, е първият иновативен проект от подобен тип в България. Тази сауна предлага неповторимо изживяване благодарение на натуралните билки, които се зареждат в нея. Съчетанието на правилна топлина, влажност и натурални аромати, освен че имат полезен за тялото ефект, създават усещане за вътрешна хармония.

 

 

1323288Ако сте любител спортист и можете да оцените добрите условия за игра на тенис, волейбол и баскетбол, "Каменград ХОТЕЛ & СПА" има предложение за вас. Комплексът разполага с мултифункционално спортно игрище с настилка от най-висок клас, а фитнес центърът на хотела е още един вариант за поддържане на физическа форма.

Вземете своята "порция” СПА удоволствия в СПА центъра на "Каменград ХОТЕЛ & СПА”. Именно там ще откриете разнообразен избор от процедури, вдъхновени от ритуалите по цял свят и обединяващи автентичните СПА традиции с тенденциите на новите технологии.

Екзотична бамбукова терапия, ароматни вани с минерална вода или възстановяща холистична терапия – решението е индивидуално. За да направите правилния избор – на разположение е екипът от професионални терапевти, който ще ви консултира за най-подходящата за вас услуга.

1323408Да прекарате Вашето лято в Панагюрище, означава да получите всички условия за пълноценна отмора. Слънчевите лъчи, красивата природа и лятното настроение са повод всеки да мечтае за наближаващите почивни дни. А "Каменград ХОТЕЛ & СПА" ще ви заинтригува с добра оферта. От юни до септември хотелът предлага летни пакети на атрактивни цени. Децата до 12 г. ще бъдат настанявани безплатно, а за всички гости комплексът има специален комплимент – бонус услуга по избор: дали ще посетите културно-историческите забележителности на града, или ще се отдадете на СПА удоволствие с минерална вода – изборът е ваш. За резервациите с престой над 4 нощувки по офертата има нов подарък – СПА услуги по избор на стойност 50 лв. В комбинация с отстъпките от стандартните цени за настаняване предложението определено заслужава внимание.

Водещи

Най-четени