Какво може да се прави на пейка? 25.07 | 17:44

Вижте отговорите в сайтa за (не)обикновени пътешественици Peika.bg

От Нели Минчева

Люпене на семки. Четене. Подремване. Припичане на слънце. Белот. Хранене на гълъби. Клюки. Издълбаване на имена. Една пейка, а стотици употреби.

Пейката е и мястото, където сядате да починете и да разпънете картата, преди да тръгнете на път. Именно това можете да направите на новия сайт за (не)обикновени пътешественици Peika.bg.

Тук ще откриете вдъхновение за следващия уикенд, за ваканцията или (защо не) за околосветско пътешествие.

Сайтът стартира като част от групата на 3Bay.bg и ще ви изненада с редица уникални за България функционалности.

Освен че можете да намерите идеи за дестинации, бързо и лесно можете да видите интересни събития и фестивали, които предстоят в града, в който се намирате. Вече няма да ви се случи да пропуснете любопитен фестивал, който се е провеждал точно под носа ви, докато сте били на почивка в Бодрум.

А най-хубавото е, че на пейката приятел в нужда се познава – в социалната част с въпроси можете да попитате за всичко, свързано с пътуването, което ви вълнува, а не намирате отговор. Как се движи лифтът на Сопот тази година? Достъпна ли е пещера Врелото? Попитайте и отговаряйте.

Peika.bg е за хората, които обичат да посещават непознати дестинации, да се запознават с историята и легендите на мястото, както и с начина на мислене на местните хора, с храната и традициите им. Поседнете на пейката преди да потеглите на път, и ние ще ви покажем неочаквани страни дори и на най-баналните места.

Водещи

Най-четени